De Buitenplaats is een coöperatieve vereniging van 100 bungalows welke allemaal in particulier bezit zijn. Je kunt je hier in alle rust terugtrekken en genieten van de uitbundige flora en verscheidenheid in de fauna.
Ons park grenst direct aan de camping de Kleine Wolf. Met de auto sla je vanaf de camping op de grote weg linksaf en neem je de eerste afslag links en rijdt ons park de Buitenplaats op.
Het totale grondgebied bedraagt zo’n 10 ha en heeft een uitloop gebied direct naar het omringende bosgebied. Het park is uitgerust met cameratoezicht en voorzien van duidelijke (lichtgevende) nummering route.
Onze bungalow heeft een mooi uitzicht over de landerijen. De bungalow heeft een woonoppervlakte van 125 m² met een bovenverdieping en is gelegen op 400 m² grond. Voor de woning ligt een eigen parkeerplaats.

Huisregels
Er mag binnen niet worden gerookt en huisdieren zijn niet toegestaan, i.v.m. mogelijke allergie andere huurders.

Linnengoed
U dient zelf uw linnengoed mee te nemen.

Het Logboek
Leest u in het logboek op de eerste pagina het huishoudelijk reglement van de Buitenplaats en de woning goed door, want met een goed beheer en gebruik zijn zowel u als wij gediend.

Keuken
De keuken is voorzien van o.a. een moderne oven, magnetron, koelkast met vriesvakje en een vaatwasser. De kleine kamer is voorzien van een wasmachine, droger en opbergkasten.

Fietsen
Er zijn twee fietsen beschikbaar in het fietsenhok, waarop u van de omgeving kunt genieten.

Kluisje
Voor al uw waardevolle spullen, zoals een tablet, telefoon en andere kostbaarheden, is een gemakkelijk bedienbare verankerde kluis in onze bungalow geplaatst.

Inventaris
De woning beschikt over centrale verwarming, een was- en droogmachine, magnetron, vaatwasser, water- eierkoker, koffiezetapparaat, radio, twee televisies en diverse spelletjes. Verder beschikt onze bungalow over 5 bedden, waarvan het tweepersoonsbed 160 bij 210 is en gratis WiFi & NETFLIX.

Ontspanning
Zoals u op de website van De Kleine Wolf kunt lezen bieden zij voor zowel jong als oud veel vertier en vermaak (zie video hieronder). U kunt ook in de naaste omgeving naar het Pony park Slagharen en Hellendoorn. Aan de rivier de Vecht liggen diverse pittoreske dorpjes, waar het culinair heerlijk vertoeven is na een mooie fietstocht door deze prachtige omgeving. Ook zijn er voor de rustige momenten veel gezelschap spellen en informatieve bladen aanwezig.

Zie onderstaande video voor een korte impressie van de camping:

Delen: